Appsy Swing

Connect The Dots Extreme

בידור וכיף, להורים שהם ילדים, לילדים גדולים (3-5), לילדים ממש גדולים (6 ומעלה), משחקים הוספת תגובה

את הסיקור הזה לקח לי קצת זמן לכתוב. כן, חגים, חופשים וכל אלה, אבל לא זו הסיבה. אני הרי נוהגת לצלם לכם את המסכים של האפליקציות כדי לתת לכם מושג ויזואלי על המשחק. זה מצריך ממני להתנסות בו כמובן, אבל זה גם אומר שאני צריכה להתנסות בו בהצלחה. במקרה של Connect The Dots Extreme כשלון אומר שהייתם רואים קשקוש במקום בית, או שמש או כל תמונה אחרת שאמורה לצאת מחיבור הנקודות. וזה, איך לומר – לא היה קל! ובעולם הילדים, נראה לי ש'לא קל' משמעו 'מאתגר', וזה אולי מה שעושה את המשחק הזה למוצלח.

תוכלו לבחור בין משחק Extreme לבין משחק רגיל. האתגר במשחק ה Extreme הוא ללחוץ בזמן הנכון על הנקודה האדומה על מנת שהקו יצטייר נכון וייצור את הציור בו בחרתם. צריך להמתין עד שהקו מגיע לנקודה ורק כשהוא נוגע בה, זה הסימן שלכם ללחוץ על הנקודה הבאה. תוכלו לבחור מבין 18 תמונות שונות ולחזור על הנסיון עד שתצליחו. מה שנקרא: Practice Makes Perfect. איך זה בתור מסר חינוכי חבוי? האפליקציה מאפשרת לנהל לוח תוצאות כך שהילדים יכולים לראות כמה השתפרו בהשוואה לקודם.

Connect The Dots Extreme

במשחק הרגיל, הילדים מחברים את הנקודות בזמן שלהם ובכל פעם שהשלימו נקודה, תואר הנקודה הבאה באדום כך שהם יודעים מה השלב הבא – מצויין לקטנים שביניהם!

ניסיתי בעצמי: לא היה קל – כבר אמרתי? האפליקציה מאפשרת להגדיר את מהירות תזוזת הקו, ואני הייתי קצת נדיבה עם עצמי כנראה, וכיוונתי את מד המהירות למעט מעבר לזו הנמוכה ביותר. אחרי כמה נסיונות עקרים, הודיתי באמת, והזזתי את מד המהירות יותר לכיוון דמות הצב שמסמנת מהירות איטית (לעומת הארנב בצד השני המסמל מהירות מהירה – טאצ' נחמד אגב באפליקציה). אהבתי שיש מבחר תמונות לבחור מהן ועל כל נקודה שתחברו בהצלחה, יופיע כוכב צהוב, כך אפשר לראות מול העיניים את מספר ההצלחות מול הפספוסים.

כמה דברים שהייתי משנה/משפרת: מעבר לאתגר שבמהות המשחק, קשה היה לי לעקוב אחרי הנקודות כי הסתרתי לעצמי עם האצבעות. אני בטוחה שילדים יסתדרו טוב יותר ממני כי האצבעות שלהם מתאימות יותר לגודל המסך. אגב, יכול להיות שעל האייפד המשחק הזה יהיה יותר ידידותי למבוגרים/מאותגרים כמוני. מעבר לכך, הציורים מאוד גרפיים וצבעוניים, והנקודות משלימות קו מתאר בלבד ולא את כל הציור. אני חושבת שחשוב לתפיסה המרחבית וכן לחוויית המשחק השלמה של הילדים, שהנקודות ישלימו את התמונה כולה ולא רק חלק ממנה.

הצעה להמשך: אפשר לחלק את התמונות לקטגוריות – צורות גיאומטריות, צעצועים וכיוצ"ב. ולשלב את זה עם דרגות קושי ו/או גילאים שונים של ילדים.

ומילה קטנה על מפתחת האפליקציה – אחת משלנו – רוני רוזן,שפיתחה כבר 3 אפליקציות אייפון מתאימות לילדים ולהורים. כבוד! :)

מחיר בעת כתיבת הפוסט: $0.99

מפתחי האפ: poccaDot

רוצים לנסות? Connect The Dots Extreme

גילוי נאות: קיבלתי עותק של האפליקציה למטרת כתיבת ביקורת

אהבתם? ספרו לכולם: ספרו לכולם בטוויטר ספרו לכולם בפייסבוק

הוספת תגובה

להכנס RSS תגובות RSS פוסטים
WP Theme & Icons by N.Design Studio
התאמה לעברית: We CMS